Nieuwe website Wat en Hoe nt2 (2)

Welkom op de vernieuwde website van Josée Coenen, sinds jaar en dag expert op het gebied van Nt2-onderwijs. De inhoud van de oude website is overgezet naar deze nieuwe omgeving, die meer interactieve mogelijkheden biedt.

U vindt hier nog steeds het overzicht van de leermaterialen die Josée Coenen (al dan niet in samenwerking met collega's) heeft ontwikkeld, met links naar de afzonderlijke pagina's over de boeken, waar deze ook besteld kunnen worden. Informatie over Nt2-onderwijs is beschikbaar op onderwijs.

De rubrieken leermaterialen, nieuws en lestip zijn uitgebreid met een reactiemogelijkheid, die uitwisseling van ervaringen tussen collega's mogelijk maakt. De lestips kunnen worden uitgeprint en van de eventuele bijlagen kan een pdf worden gedownload.

Gebroken links etc.

Mochten bezoekers een link tegen komen die niet werkt of  een ander probleem ondervinden, dan is het prettig als de webmaster hiervan op de hoogte wordt gesteld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
De meeste foto's zijn gemaakt door Roel Burgler. Zie www.roelburgler.nl

Veel plezier en inspiratie toegewenst op Wat & Hoe? NT2!