De scholen zijn weer begonnen. Momenteel houd ik zeker tot aan de zomervakantie een  OPEN SPREEKUUR  van 10.00-12.00 uur op werkdagen  op telefoonnummer 0612134824 voor allerlei vragen… Bel gerust.  De verschillende vragen die de afgelopen tijd zijn gesteld, heb ik nu weggehaald.

MEDELINGEN

– Voor bestellingen: zie het bestelformulier onderaan bij de verschillende Materialen.

– Bij E-wise is een online cursus over  Nt2-onderwijs te bekijken: www.e-wise.nl/course 1598/nieuwkomers-in-de-klas. Ook geschikt als je wat meer in het algemeen over dit onderwijs wilt weten.

– De folder Invoering structureel Nt2-onderwijs is verschenen. Het is een afvinklijst voor leerkrachten, directies en ib-ers. Hiermee kunt u e. e. a. gericht invoeren op school. Ideaal voor een bouwoverleg en/of  teamvergadering. Te downloaden via www.bazalt.nl/nt2structureel.

– Verwijzingen naar en activiteiten met Zien is snappen en De bovenkamer komen zowel bij Wereld vol woorden- Logo 3000 als bij de hernieuwde versie van Mondeling Nederlands nieuw. Op 2 oktober 2019 hield ik een workshop hierover. Een verkorte presentatie is via de website van LOGO3000 te zien.

– Zie bij agenda voor data van cursussen Woorden in prenten, Zien is snappen en De bovenkamer en Foutenanalyse. Let op: de agenda verandert wel steeds.

– In het najaar houd ik, soms samen met Marije Heijdenrijk, een viertal workshops voor interne begeleiders tijdens de ib-weken. Zie ook www.ib.week.nl/sprekers.

Agenda najaar 2020

11 september en 19 oktober Zien is snappen  in Drachten, De Pionier.

(wijziging) 21 oktober en 18 november De bovenkamer, voor Lowan-deelnemers  uit Noord-Holland en andere belangstellenden. Deze laatsen opgeven bij avandeventer@bazalt.nl. Plaats Amstelveen.

(wijziging) 7 oktober  en 4 november Zien is snappen. Open inschrijving. Plaats: Amsterdam. Inschrijven via bazalt.nl  of via mij coenenja@gmail.com

9 oktober en 6 november De bovenkamer. Open inschrijving. Plaats: Rotterdam of Utrecht. Inschrijven ook bazalt.nl of via mij coenenja@gmail.com

(wijziging) 16 oktober een TERUGKOMDAG voor deelnemers aan  eerdere Zien is snappen -trainingen .  OPEN INSCHRIJVING. Max. 40.  Een beschrijving volgt nog.

Interne Begeleidersweken( onder voorbehoud):

2 november in Zwolle, 10 november in Utrecht, 17 november in Eindhoven en 23 november in Rotterdam.